ÇEKİM YASASI

Çekim yasasını duymuş muydunuz? 
Bizim işimiz bir şeylerin gerçekleşmesini sağlamak değil. Bizim işimiz sadece "hayal etmek" ve hayal ettiklerimizin olmasına izin vermek. Çekim yasası hayal ettiklerimizi gerçekleştirendir. Gerçekten istediğiniz bir şeyin hayalini kurarken keyifli olursunuz ve işte o sırada bir şeyler yaratırsınız, evrene bir mesaj gönderirsiniz. Kalbinizden hissettiğiniz tüm güzel duygularla uyum içinde olmaya devam ederseniz evren, sizi hayalinize ulaştırmanın bir yolunu mutlaka bulur. Bu çekim yasasının size verdiği bir sözdür..

Tüm benliğimizle inandığımız her şey gerçek olurken, düşüncelerimiz nedeniyle tereddüt ettiklerimiz olmaz. Çünkü o sırada "keyif" sözcüğünün yerini korku, endişe, tereddüt, başarısızlık gibi farklı sözcükler almıştır. 

Siz hayal ederken ne görüyorsanız o görüntü bir gün gerçeğiniz olacaktır. Arkanıza yaslanın hayal kurmaya devam edin ve hayalinizden aldığınız her yudumdan sadece keyif alıp işi çekim yasasına bırakın. Hayal ederken keyif alacağınız bir haftasonu olsun, sevgiyle kalın.

Write a comment

Comments: 0