ZİNDELİK İÇİN YEŞİL

Green Juice Love

Sabah uyandığınızda hafif, sizi zinde tutacak ve enerji verecek bir şeyler arıyorsanız "yeşil içecekleri" mutlaka deneyin. 

Her güzel şeyin kolay bir başlangıcı vardır:) Neyi neyle sıksam tadı güzel olur, iyi olur diye düşünmeyin. Bugün yaptığım yeşil içeceği deneyin. Çok kolay! Ispanak, yeşil elma, limon, zencefil ve chia tohumu.

Chia tohumunuz yoksa hiç sorun değil siz üzerini süslemeden yeşil yeşil içersiniz.

Biliyor muydunuz?

Yeşillikler blender'dan geçirildiği zaman dahi iyi emilirler ayrıca da diğer gıdalardan daha fazla besin sağlarlar. Yani yeşil içecekleri içerek vücudunuzun iç dengesini en uygun şekilde desteklemiş olursunuz. 

 

Peki bu yeşil içeceği nasıl yaptım?

Önce bir demet ıspanağı ve 2 adet orta boy yeşil elmayı blender'dan geçirdim. 2 adet limonu ayrıca sıktım ve sonra zencefil de ekleyerek hepsini birlikte bir kez daha blender'dan geçirip, üzerine de chia tohumu serpiştirdim.

 

Yine bir Cuma günü ve bizleri güzel bir haftasonu bekliyor. Bu haftasonu kendime biraz zaman ayıracağım diyorsanız o zamanınızı güzel bir yeşil içecek yapmak için değerlendirebilirsiniz belki de. Hem yeni bir lezzetle tanışır hem de yeni bir deneyim edinmiş olursunuz.

 

 

 

Write a comment

Comments: 0