BUGÜN GÜNLERDEN YARIN

Spora başlamak için hala bekliyor musun?


Seni motive edecek bir şeylerin çıkmasını, bir arkadaşının seni heveslendirmesini veya artık gerçekten yeter diyip yarın başlayacağım demeyi bekliyorsun belki de biliyorum.

Her gün "yarın" diyerek ilerlemek çok zor, aradığın şeyler de hemen karşına çıkmıyor, koşullar genelde zor oluyor ancak sen başlamak istiyorsun!


Peki ne yapacaksın?

Aradığın motivasyon başkalarının deneyimlerinde, yaptıklarında veya söylediklerinde değil. Onlar sana bir anlık motivasyon sağlayabilir ancak seni neyin motive ettiğini bulursan işi bir türlü gelemeyen yarına bırakmazsın.


Öncelikle spor senin için ne ifade ediyor sonrasında hangi sporu yapmayı seviyorsun, nerede spor yapmak hoşuna gidiyor, nasıl yaparsan keyif alırsın, bütçen nedir, ne sıklıkta yapmak istiyorsun, yaparsan almak istediğin sonuçlar neler… bunlar gibi bir çok sorunun yanıtını kendine ver önce. Kendi hayalini kendin şekillendir. Kendine özel bir yol çiz.


Peki nasıl bulacağım bu soruların yanıtı diyorsan Performans Koçluğu sana yol haritanı çizmende büyük ışık tutacaktır. Denemeye ne dersin?


HER ZAMAN YARINI "BUGÜNÜN" YAPMA ŞANSIN VAR UNUTMA!

Write a comment

Comments: 0